Naše usluge

Servis Strabone radi održavanje, ugradnju klima uređaja, servis kućnih aparata i profesionalne ugostiteljske opreme. U celokupnom segmentu spadaju aparati svih brendova. Popravke podrazumevaju rad na terenu (dolazak na adresu), nakon što stranka ugovori odgovarajući termin. U slučaju da kvar ne može da se reši na terenu ili je potrebna vremenska provera aparata (npr. frižder ispušta freon pa je potrebna kontrola pritiska u instalaciji od 24h pre ponovnog dopunjavanja), nosimo aparat u servis i pokušavamo da ga rešimo u što krećem mogućem roku. U slučaju da aparat mora biti zadržan duži vremenski period u servisu više od 48h, a stranka nema drugi zamenski aparat, mi obezbeđujemo privremeni aparat za upotrebu. Servisna radionica je mesto gde se rade sve popravke velikih i malih kućnih aparata, gde je naša obaveza preuzimanje i dostava uređaja. U male kućne aparate spada sledeće: usisivač, mikser, pegla, mikrotalasna, fen, sokovnik, mali bojler, uljana peć, grejalice,....itd) Mali kućni aparati se isključivo rade u servisnoj radionici (stranka donosi uređaj u servis ili ga uslužno dostavlja kurirska služba, odnosno brza pošta).-Mašina za pranje veša:

Vodeni kamenac je jedan od vodećih uzoraka za kvar veš mašine. Osim njega, kvarovima mašina za pranje doprinose tvrda voda i količina pranje veša. Kada veš mašina počinje da pokazuje znake da joj potreban servis, bilo da počne otežano ili potpuno prestane da radi, tu smo da izvršimo sledeće usluge: zamena elektroventila, termobrave, tunel gume, grejača, pumpe, cirkulacione pumpe, pvc ručice, vrata, stakla, termostata, kondezatora, četkice motora, remena, remenice, programatora, instalacije, amortizera, ležajeva motora i bubnja, kao otvaranje i lepljenje sklopa kade mašina novije generacije,itd...Mašina za sušenje veša:

Svaka domaćica koja je kupila mašinu za sušenje veša napravila je revoluciju u kući i olakšala sebi jedan deo posla. Pored kvalitetne veš mašine takođe je potrebno imati i sigurnu mašinu za sušenje veša. Koliko god se trudili da adekvatno održavate svoj uređaj nekada dođe do kvara na njemu. Uzmimo u obzir da se nekada čak i ispravne sušare moramo servisirati zbog začepljenja filtera, kanala i turbine zbog sitnih vlakna odeće koje se sakupljaju i talože nakon višegodišnjeg rada aparata. Servisiranje mašina za sušenje radimo sve modele bilo kog proizvođača: zamena remena, kondezatora, španera, nosaca bubnja, motora, elektronike, turbine, čišćenje kanala, kao i čišćenje saće isparivača, punjenjem gasom i velikim servisom sušare za sušenje veša sa toplotnom pumpom.-Mašina za pranje sudova:

Sudo mašina je odličan uređaj u domaćinstvu koji oslobađa dragoceno vreme za neke druge aktivnosti što naše vredne domaćice najbolje znaju. Vodeći uzorak problema kod sudo mašine prati ista priča kao i kod veš mašine a to je vodeni kamenac. Trudimo se da svaki kvar sudo mašine rešimo na licu mesta ali ako je neophodno onda rešavamo u našoj servisnoj radionici u sto kraćem roku. Usluge su sledeće: zamena cirkulacione pumpe, grejača, kondezatora, nivostata, senzora temperature vode, termostata, elektronike, instalacije, ventila, kao i čišćenje razdelnika, brizgaljki, filtera,itd...-Klima uređaj:

Redovan servis klima uređaja može biti mali i veliki servis. Servisiranje klima podrazumeva pravilno održavanje samog uređaja i to kroz servis spoljne i unutrašnje jedinice. Pravilno održavanje i servisiranje je jako važno za neometan rad klime a tako i za kvalitet vazduha u prostoriji u kojoj se klima koristi. Potrebno je da imate čist filter, s' tim što treba znati da se neke klime čiste jednom nedeljno, jednom mesečno ili jednom godišnje sve u zavisnosti od namene prostorije gde se nalazi klima uređaj. U kućnim uslovima, stambenim jedinicama preporuka i pravilno bi bilo da se klima čisti jednom godišnje ako se koristi samo u vrelim letnjim danima. Ako se klima koristi i u zimskom vremenu i ako se nalazi u prostorijama gde se konzumiraju cigarete ili se kuva, preporuka je da se klime čiste na 6 meseci. Osim malog i velikog servisa radimo i sledeće usluge: montaža novog aparata, demontaža spoljne jedinice ili komplet klime, zamena elektronike, zamena sondi, dopunjavanje sistema freonom, zamena izolacije, itd,....-Frižderi i zamrzivači:

Jedan od najčešćih kvarova sa kojima se susrećemo je kvar senzora za vrata ili svetla u frižderu. Ako je u pitanju takav “sitan kvar“ onda je lagani servis friždera sasvim dovoljan. Ipak se može dogoditi da kvar bude kompleksniji i da vam je potrebna ozbiljna popravka, tu smo da u što kraćem roku otklonimo kvarove nastale na frižiderima i zamrzivačima. Popravka friždera i zamrzivača je idealno rešenje za očuvanje kućnog budžeta, iako ponekad iziskuju zamenu starih delova novim. Vršimo usluge kao što su dopuna freona, zamene gume na vratima, otpušavanje kanala za vodu, zamena kompresora kao i ugradnja isparivača. U slučaju da primetimo da je kvar cevi na primer kao curenje freona, taj isti aparat nosimo u servisnu radionicu i pokušavamo otkloniti kvar ako je to moguće.

Servis Strabone

Resavska 46

35217 Bobovo

Radno vreme:

Pon-Pet: 08:00-17:00h

Subota: 08:00-15:00h

Telefon:

063/800-57-40

065/880-57-40

Skeniraj kod:

Društvene mreže: