O nama

Dobro došli na web sajt Servisa Bele tehnike Strabone.

Bela tehnika je neophodna za normalno funkcionisanje svakog domaćinstva, zato mi vršimo popravke svih vrsta aparata bele tehnike. Ukoliko vam se pokvari neki od uređaja i ako vam je potrebna popravka ili servis aparata kao što su veš mašina, sudo mašina, mašina za sušenje veša, frižder, zamrzivač, električni šporet ili klima uređaj, imajte na umu da je naš Servis bele tehnike Strabone uvek tu za vas.

„Strabone Servis“ bavi se ugradnjom, popravkom i održavanjem samostojećih i ugradnih aparata bele tehnike za domaćinstvo, profesionalne ugostiteljske opreme i klimatizacijom. Servisiranje se radi po ugovoru za autorizovane brendove, kao i samostalno, po zahtevu korisnika.

Pozovite naš servis, recite nam kakav problem imate i zakazaćemo dolazak kada Vama odgovara ili prijavite vaš kvar aparata online preko našeg sajta OVDE i mi ćemo vam se javiti u najkraćem roku.

Po dolasku, vršimo brzu dijagnostiku problema, upoznamo vas sa detaljima kvara aparata, cenom popravke i zatim otklanjamo kvarove kvalitetno i povoljno. Nakon servisa nećemo ostaviti Vaš prostor neurednim, a Vaši uređaji će ponovo raditi ispravno.

Servis bele tehnike Strabone je osnovan 2020. godine nakon višegodišnjeg iskustva u poslu. Nalazimo se u Bobovu (na glavnom putu Lukovica-Sedlare) na teritoriji opštine Svilajnac. Ali naravno, ne pokrivamo samo opštinu Svilajnac, već kompletno područje pomoravskog okruga i šire...

Pozovite i uverite se u efikasnost naših servisera...

Zapratite nas na daibau.rs gde možete pročitati članak o našim uslugama.

Servis Strabone

Resavska 46

35217 Bobovo

Radno vreme:

Pon-Pet: 08:00-17:00h

Subota: 08:00-15:00h

Telefon:

063/800-57-40

065/880-57-40

Skeniraj kod:

Društvene mreže: